Aymiyo | Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikasını ("Gizlilik Politikası" veya "Politika"), İnternet sitelerini, uygulamaları kullanımınız yoluyla elde ettiğimiz bilgileri ve Kişisel Verileri (geçerli yasada tanımlandığı şekilde) nasıl topladığımızı, kullandığımızı ve paylaştığımızı size açıklamak için hazırladık. ve Aymiyo.com web sitelerimiz, mobil uygulamalar, e-posta ve sosyal medya aracılığıyla yapılan iletişimler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Aymiyo tarafından işletilen, kontrol edilen veya ona bağlı olan çevrimiçi hizmetler ("Hizmetler") (toplu olarak "biz", "biz" veya "bizim"). Bu Gizlilik Politikası, yalnızca Hizmetler aracılığıyla ve sizinle iyi arasındaki doğrudan iletişim yoluyla toplanan bilgileri kapsar ve başka herhangi bir web sitesinde, uygulamada veya başka bir şekilde tarafımızdan toplanan hiçbir bilgiyi (özellikle belirtilmedikçe), bizi aradığınızda, adresine yazmanız da dahil olmak üzere kapsamaz. bizimle veya Hizmetler dışında herhangi bir şekilde bizimle iletişim kurmayın. Hizmetleri kullanarak, bilgilerinizin ve Kişisel Verilerinizin bu şekilde toplanmasına, kullanılmasına ve paylaşılmasına onay veriyor ve bu Gizlilik Politikasının şartlarını kabul ediyorsunuz. Kişisel Verilerinizi yalnızca geçerli veri koruma ve gizlilik yasalarına uygun olarak işleyeceğiz. İçindekiler OTOMATİK OLARAK TOPLADIĞIMIZ BİLGİLER ÇEREZLER / İZLEME TEKNOLOJİLERİ GÖNDERMEYİ SEÇTİĞİNİZ BİLGİLER DİĞER KAYNAKLARDAN ALDIĞIMIZ BİLGİLER BİLGİ KULLANIMI SOSYAL AĞ VE PLATFORM ENTEGRASYONU BİLGİ PAYLAŞIM UYGULAMALARIMIZ ANONİM VERİLER KAMUYA AÇIK BİLGİ SİNYALLERİ İZLEMEMEYE NASIL CEVAP VERİRİZ REKLAM İLETİŞİM SEÇİMİ / MUAFİYET KİŞİSEL VERİLERİNİZİ SAKLAMA, DEĞİŞTİRME VE SİLME AVRUPA İKAMET VERİLERİ KONUSU HAKLARI GDPR KAPSAMINDA HAKLARINIZI NASIL KULLANABİLİRSİNİZ? GÜVENLİK LİNKLER ÇOCUK POLİTİKASI HASSAS KİŞİSEL VERİLER DEĞİŞİKLİKLER BİZE ULAŞIN Otomatik Olarak Topladığımız Bilgiler Çevrimiçi bir hesap oluşturduğunuzda, başlıklarımızdan birine abone olduğunuzda, promosyonlarımızdan birine yanıt verdiğinizde, ürünlerimizden birine ilginizi sipariş ettiğinizde veya kaydettiğinizde veya altında bir yorum yayınladığınızda da dahil olmak üzere, bize verdiğinizde hakkınızda bilgi topluyoruz. bir makale. Bu, bilgisayar tarayıcınız aracılığıyla, bir uygulama aracılığıyla veya posta yoluyla olabilir. Biz ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız (herhangi bir üçüncü taraf içeriği, reklam ve analiz sağlayıcıları dahil), kullanıcılarımızın Hizmetleri nasıl kullandığını anlamamıza yardımcı olmak için Hizmetlerle etkileşim kurduğunuzda cihazınızdan veya web tarayıcınızdan otomatik olarak belirli bilgileri toplayabilir ve reklamı size hedeflemek için (bu Gizlilik Politikasında toplu olarak "Kullanım Verileri" olarak anılacaktır). Örneğin, Hizmetleri her ziyaret ettiğinizde, biz ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız IP adresinizi, mobil cihaz tanımlayıcınızı veya diğer benzersiz tanımlayıcıları, tarayıcı ve bilgisayar türünü, erişim zamanınızı, geldiğiniz Web sayfasını, sizin URL'nizi otomatik olarak toplayabiliriz. sonraki, ziyaretiniz sırasında eriştiğiniz Web sayfalarına ve Hizmetlerdeki içerik veya reklamlarla etkileşiminize gidin. Biz ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız, bu Kullanım Verilerini sunucularımız ve yazılımlarımızla ilgili sorunları teşhis etmek, Hizmetleri yönetmek, demografik bilgileri toplamak ve Hizmetler üzerinde ve çevrimiçi başka yerlerde size reklamı hedeflemek dahil olmak üzere çeşitli amaçlarla kullanabiliriz. Buna göre, üçüncü taraf reklam ağlarımız ve reklam sunucularımız da bize, Hizmetler'de kaç reklamın sunulduğunu ve tıklandığını bize kişisel olarak belirli bir kişiyi tanımlamayacak şekilde bildiren raporlar da dahil olmak üzere bilgi sağlayacaktır. Topladığımız Kullanım Verileri genellikle tanımlayıcı nitelikte değildir, ancak bunları sizinle belirli ve tanımlanabilir bir kişi olarak ilişkilendirirsek, bunları Kişisel Veri olarak ele alacağız. Çerezler / İzleme Teknolojileri Çerezler, yerel depolama ve piksel etiketleri gibi izleme teknolojileri kullanabiliriz. Çerezler ve Yerel Depolama Çerezler ve yerel depolama bilgisayarınızda ayarlanabilir ve bunlara erişilebilir. Hizmetleri ilk ziyaretinizde, bilgisayarınıza tarayıcınızı benzersiz şekilde tanımlayan bir tanımlama bilgisi veya yerel depolama gönderilebilir. "Çerezler" ve yerel depolama, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın tarayıcısına gönderilen ve cihazınızda saklanan bir dizi karakter içeren küçük dosyalardır. Birçok büyük Web hizmeti, kullanıcılarına yararlı özellikler sağlamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Her Web sitesi tarayıcınıza kendi çerezini gönderebilir. Tarayıcıların çoğu başlangıçta çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Tarayıcınızı tüm çerezleri reddedecek veya bir çerezin ne zaman gönderileceğini belirtecek şekilde sıfırlayabilirsiniz; ancak, çerezleri reddederseniz, Hizmetlerde oturum açamayacak veya Hizmetlerimizden tam olarak yararlanamayacaksınız. Ek olarak, tarayıcınızı tüm çerezleri reddedecek şekilde ayarladıktan veya bir çerezin ne zaman gönderileceğini belirledikten sonra herhangi bir noktada tarayıcınızdaki tüm çerezleri temizlerseniz, tüm çerezleri reddetmek veya bir çerez gönderildiğinde bunu belirtmek için tarayıcınızı yeniden sıfırlamanız gerekecektir. . Hizmetlerimiz, aşağıda belirtilen amaçlar için aşağıdaki çerez türlerini kullanır. Çerez türü: Analitik ve Performans Çerezleri Amaç: Bu çerezler, Hizmetlerimizin trafiği ve kullanıcıların Hizmetlerimizi nasıl kullandığı hakkında bilgi toplamak için kullanılır. Toplanan bilgiler herhangi bir ziyaretçiyi tanımlamaz. Bilgiler toplanır ve bu nedenle anonimdir. Hizmetlerimizi ziyaret edenlerin sayısını, onları Hizmetlerimiz'e yönlendiren web sitelerini, Hizmetlerimizde ziyaret ettikleri sayfaları, Hizmetlerimizi günün hangi saatinde ziyaret ettiklerini, Hizmetlerimizi daha önce ziyaret edip etmediklerini ve diğer benzer bilgileri içerir. Bu bilgileri, Hizmetlerimizin daha verimli bir şekilde çalıştırılmasına yardımcı olmak, geniş demografik bilgiler toplamak ve Hizmetlerimizdeki etkinlik düzeyini izlemek için kullanırız. Bu amaçla Google Analytics kullanıyoruz. Google Analytics kendi çerezlerini kullanır. Yalnızca Hizmetlerimizin çalışma şeklini iyileştirmek için kullanılır. Google Analytics çerezleri hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies. Google'ın verilerinizi nasıl koruduğu hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: www.google.com/analytics/learn/privacy.html. Hizmetlerimizi kullanımınızla ilgili olarak Google Analytics'in kullanımını, bu bağlantı aracılığıyla erişilebilen tarayıcı eklentisini indirip yükleyerek önleyebilirsiniz: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB Çerez türü: Temel Çerezler Amaç: Bu çerezler, size Hizmetlerimiz aracılığıyla sunulan hizmetleri sağlamak ve bazı özelliklerini kullanmanıza olanak sağlamak için gereklidir. Örneğin, Hizmetlerimizin güvenli alanlarında oturum açmanıza izin verir ve talep ettiğiniz sayfaların içeriğinin hızlı bir şekilde yüklenmesine yardımcı olurlar. Bu tanımlama bilgileri olmadan, talep ettiğiniz hizmetler sağlanamaz ve bu tanımlama bilgilerini yalnızca size bu hizmetleri sağlamak için kullanırız. Çerez türü: İşlevsellik Çerezleri Amaç: Bu çerezler Hizmetlerimizin, Hizmetlerimizi kullanırken yaptığınız seçimleri hatırlamasına olanak tanır; örneğin dil tercihlerinizi hatırlamak, giriş bilgilerinizi hatırlamak, hangi anketlerde oy verdiğinizi hatırlamak ve bazı durumlarda size anket sonuçlarını göstermek ve hatırlamak Hizmetlerimizin özelleştirebileceğiniz diğer bölümlerinde yaptığınız değişiklikler. Bu tanımlama bilgilerinin amacı, size daha kişisel bir deneyim sağlamak ve Hizmetlerimizi her ziyaret ettiğinizde tercihlerinizi yeniden girmek zorunda kalmanızı önlemektir. Çerez türü: Sosyal Medya Çerezleri Amaç: Bu çerezler, bir sosyal medya paylaşım düğmesi veya Hizmetlerimizde "beğen" düğmesi kullanarak bilgi paylaştığınızda veya hesabınızı bağladığınızda veya Facebook, Twitter veya Google+ gibi bir sosyal ağ web sitesinde veya bunlar aracılığıyla içeriğimizle etkileşim kurduğunuzda kullanılır. Sosyal ağ bunu yaptığınızı kaydedecektir. Çerez türü: Hedeflenen ve reklam çerezleri Amaç: Bu çerezler, sizin ilginizi çekmesi daha muhtemel olan reklamları göstermemizi sağlamak için tarama alışkanlıklarınızı izler. Bu çerezler, sizi benzer ilgi alanlarına sahip diğer kullanıcılarla gruplandırmak için tarama geçmişiniz hakkındaki bilgileri kullanır. Bu bilgilere dayanarak ve iznimizle, üçüncü taraf reklamcılar, siz üçüncü taraf web sitelerindeyken ilgi alanlarınızla alakalı olacağını düşündüğümüz reklamları göstermelerini sağlamak için tanımlama bilgileri yerleştirebilir. Bu çerezler ayrıca size bölgeye özgü haberleri göstermemize yardımcı olan ve Hizmetlerimizin daha verimli çalışmasına izin veren enlem, boylam ve GeoIP bölge kimliğiniz dahil konumunuzu da saklayabilir. Hedeflenen veya reklam veren çerezleri kaldırmayı seçerseniz, yine de reklamlar görürsünüz, ancak bunlar sizinle alakalı olmayabilir. Yukarıdaki bağlantıda listelenen şirketlerin çerezlerini kaldırmayı seçseniz bile, çevrimiçi davranışsal reklamcılık hizmeti veren tüm şirketler bu listeye dahil edilmemiştir ve bu nedenle, listelenmemiş şirketlerden bazı çerezler ve özel reklamlar almaya devam edebilirsiniz. LiveRamp Web sitemizi kullandığınızda, e-postanız (karma, kimliksizleştirilmiş biçimde), IP adresiniz veya tarayıcınız veya işletim sisteminiz hakkındaki bilgiler gibi sizden toplayabileceğimiz bilgileri ortağımız LiveRamp Inc ve grubu ile paylaşıyoruz. şirketler ('LiveRamp'). LiveRamp, tarayıcınızda bir tanımlama bilgisi kullanabilir ve tarayıcınız ile bu diğer veritabanlarındaki bilgiler arasında bir bağlantı oluşturmak için, paylaşılan bilgilerinizi onların çevrimiçi ve çevrimdışı pazarlama veritabanları ve reklam ortaklarınınkilerle eşleştirebilir. Ayrıca, karma hale getirilmiş ve kimliği kaldırılmış e-posta adreslerini, IP adresini ve reklam tanımlayıcılarını, bu bilgileri cihazınız ile veritabanları arasında bir bağlantı oluşturmak için kullanan LiveRamp ile paylaşabiliriz. Bu bağlantı, web sitemizle bağlantısı olmayan üçüncü şahıslar tarafından çevrimiçi deneyiminiz boyunca (ör. Cihazlar arası, web, e-posta ve uygulama içi vb.) İlgi alanına dayalı içerik veya reklam sağlamak amacıyla dünya çapındaki ortaklarımız tarafından paylaşılabilir. Bu üçüncü taraflar, daha fazla demografik veya ilgi alanına dayalı bilgileri tarayıcınıza bağlayabilir. LiveRamp’ın hedeflenen reklamcılığını devre dışı bırakmak için lütfen buraya gidin (https://liveramp.com/opt_out/). Flaş Flash tanımlama bilgisi, Adobe Flash eklentisi aracılığıyla bir cihaza yerleştirilen ve sizin tarafınızdan cihazınıza indirilebilen bir veri dosyasıdır. Flash tanımlama bilgileri, bunlarla sınırlı olmamak üzere, bir Flash özelliğini etkinleştirmek ve tercihlerinizi hatırlamak dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Flash ve Adobe'nin sunduğu gizlilik seçenekleri hakkında daha fazla bilgi için http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager.html adresini ziyaret edin. Cihazınızda Flash gizlilik ayarlarınızı değiştirmeyi seçerseniz, Hizmetlerin bazı özellikleri düzgün çalışmayabilir. Piksel Etiketleri Ayrıca bize ve üçüncü tarafların Hizmetlerin kullanımını izlemesine ve Kullanım Verilerini toplamasına olanak tanıyan küçük grafik dosyaları olan "piksel etiketleri" de kullanabiliriz. Bir piksel etiketi, etiketin göründüğü sayfayı indiren bilgisayarın IP adresi gibi bilgileri toplayabilir; piksel etiketinin göründüğü sayfanın URL'si; piksel etiketini içeren sayfanın görüntülenme süresi (ve süresi); piksel etiketini alan tarayıcının türü; ve o sunucu tarafından daha önce bilgisayarınıza yerleştirilen herhangi bir çerezin kimlik numarası. Ziyaret ettiğiniz sayfalar, tıkladığınız bağlantılar ve sitelerimizle bağlantılı olarak gerçekleştirilen diğer işlemler dahil olmak üzere ziyaretiniz hakkında bilgi toplamak için tarafımızdan veya üçüncü taraf reklam verenlerimiz, hizmet sağlayıcılarımız ve reklam ağlarımız tarafından sağlanan piksel etiketlerini kullanabiliriz ve Hizmetler ve sizi ilgilendiren teklifler ve bilgiler sağlamak için çerezlerimizle birlikte kullanın. Piksel etiketleri, Hizmetleri veya diğer web sitelerini ziyaret ettiğinizde reklam ağlarının size hedefli reklamlar sunmasını da sağlayabilir. Ayrıca, güvenlik ve dolandırıcılık tespiti amacıyla benzer bilgileri toplayan çeşitli diğer teknolojileri kullanabiliriz. Göndermeyi Seçtiğiniz Bilgiler Hizmetleri bize kim olduğunuzu söylemeden veya birisinin sizi belirli, tanımlanabilir bir birey olarak tanımlayabileceği herhangi bir bilgiyi açıklamadan (bu Gizlilik Politikasında toplu olarak "Kişisel Veriler" olarak anılacaktır) ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte, Hizmetlerin bir üyesi olmak için kaydolmak isterseniz, belirli Kişisel Verileri (örneğin, adınız ve e-posta adresiniz) sağlamanız ve ayrıca bir kullanıcı adı ve şifre sağlamanız gerekir. Kişisel Verilerinizi, ürün ve hizmet taleplerinizi yerine getirmek, Hizmetlerimizi iyileştirmek, zaman zaman sizinle iletişim kurmak, sizin izninizle, bizim ve ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında ve bu Gizlilik Politikasında aksi belirtilmedikçe kullanırız. Ayrıca demografik bilgiler (örneğin cinsiyetiniz, doğum tarihiniz veya posta kodunuz) ve tercihleriniz ve ilgi alanlarınız hakkında bilgiler gibi kendinizle ilgili ek bilgileri göndermeyi seçebilir veya toplayabiliriz. Kullanım Verileri, demografik veriler ve kimliği kaldırılmış Kişisel Veriler dahil olmak üzere Kişisel Veriler dışındaki topladığımız tüm bilgilere toplu olarak "Kişisel Olmayan Veriler" olarak atıfta bulunuyoruz. Kişisel Olmayan Verileri Kişisel Verilerle birleştirirsek, birleştirilen bilgileri bu Gizlilik Politikası kapsamında Kişisel Veriler olarak ele alacağız. Ayrıca takma adınızı, biyografinizi, e-postanızı, fotoğraflarınızı veya Hizmetlerin diğer kullanıcılarıyla paylaşmak istediğiniz diğer bilgileri (bu Gizlilik Politikasında toplu olarak "Kullanıcı Gönderileri" olarak anılacaktır) göndermeyi seçebilirsiniz. Kişisel Veriler, Kişisel Olmayan Veriler ve Kullanıcı Gönderimleri, bu Gizlilik Politikasında toplu olarak "Kullanıcı Bilgileri" olarak anılır. Diğer Kaynaklardan Aldığımız Bilgiler Kullanıcılarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek, size gösterdiğimiz içeriği ve teklifleri daha iyi uyarlamak ve diğer amaçlar için topladığımız bilgileri dış kayıtlarla tamamlayabiliriz. Bu bilgileri, tüketici veri satıcıları ve reklamcılar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere üçüncü şahıslardan alabiliriz. Bu diğer kaynaklardan aldığımız bilgileri Hizmetler aracılığıyla topladığımız bilgilerle birleştirebiliriz. Bu durumlarda, bu Gizlilik Politikasını birleştirilmiş bilgilere uygulayacağız. Bilgi Kullanımı Kişisel Veriler ve Kullanım Verileri dahil topladığımız bilgileri şu şekilde kullanabiliriz: - Hizmetlerimizi kullanmanıza, bir hesap veya profil oluşturmanıza, Hizmetlerimiz aracılığıyla sağladığınız bilgileri işlemenize (e-posta adresinizin etkin ve geçerli olduğunu doğrulama dahil) ve işlemlerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlamak için; - sorularınıza, şikayetlerinize veya yorumlarınıza yanıt vermek ve anketler göndermek (izninizle) ve anket yanıtlarını işleme dahil olmak üzere ilgili müşteri hizmeti ve bakımı sağlamak; - size talep ettiğiniz bilgileri, ürünleri veya hizmetleri sağlamak için; - izninizle, bizden ve üçüncü taraf ortaklarımızdan özel fırsatlar dahil, başka şekilde ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bilgileri, ürünleri veya hizmetleri size sağlamak için. biz ve üçüncü tarafların hem Hizmetlerde hem de çevrimiçi başka yerlerde size gösterdiği içeriği, tavsiyeleri ve reklamları uyarlamak için; Hizmetlerimizi iyileştirmek gibi dahili iş amaçları için; yarışmaları, çekilişleri ve promosyonları yönetmek ve işlemek için; idari iletişimler ve kendi takdirimize bağlı olarak Gizlilik Politikamız, Kullanım Koşullarımız veya diğer politikalarımızdaki değişiklikler için sizinle iletişime geçmek için; düzenleyici ve yasal yükümlülüklere uymak için; ve bilgilerinizi verdiğiniz sırada açıklanan amaçlar için, izninizle ve bu Gizlilik Politikasında daha ayrıntılı olarak açıklandığı şekilde.
 Sosyal Ağ ve Platform Entegrasyonu Hizmetler, sosyal ağlarla ve bilgilerin bizimle bu tür platformlar arasında paylaşıldığı diğer platformlarla entegrasyonu içerebilir. Örneğin, hesabınızı bir üçüncü taraf sosyal medya sitesi aracılığıyla oluşturur veya hesabınızda oturum açarsanız, bu siteden adınız, e-posta adresiniz, hesap bilgileriniz, fotoğraf ve arkadaş listeleriniz ve diğer bilgiler gibi belirli bilgilere erişebiliriz. söz konusu sosyal medya sitesi tarafından belirlenen yetkilendirme prosedürlerine göre. Hizmetlerimizi sosyal ağlarla da etkileşimde bulunduğunuz bir cihazda ziyaret ederseniz veya bizimle eklenti gibi bir sosyal medya işlevi (örneğin, bir Facebook "beğen" düğmesi) aracılığıyla etkileşim kurarsanız, bize izin vermiş olursunuz. Sosyal ağ profilinizdeki bazı bilgilere (adınız, e-posta adresiniz, arkadaş listeniz, fotoğrafınız, yaşınız, cinsiyetiniz, konumunuz, doğum gününüz, sosyal ağ kimliğiniz, bulunduğunuz şehir ve takip ettiğiniz kişiler / siteler) bu Gizlilik Politikasına uygun olarak. Bir sosyal ağın sizinle ilgili yukarıda açıklanan bilgileri toplamasını istemiyorsanız veya bir sosyal ağın bunu bizimle paylaşmasını istemiyorsanız, lütfen önce gizlilik politikasını, gizlilik ayarlarını ve ilgili sosyal ağın talimatlarını gözden geçirin. Hizmetlerimizi ziyaret eder ve kullanırsınız. Bilgi Paylaşımı Uygulamamız (genellikle ben. Kullanım Verileri, kimliği kaldırılmış Kişisel Veriler ve toplu kullanıcı istatistikleri dahil olmak üzere Kişisel Olmayan Verileri kendi takdirimize bağlı olarak üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Kişisel Veriler de dahil olmak üzere Kullanıcı Bilgilerini, bu Politikada aksi şekilde açıklandığı şekilde ve aşağıdaki durumlarda paylaşabiliriz: (ii) Hizmet Sağlayıcılar. Zaman zaman, bize hizmet sağlayan üçüncü şahıslarla (örneğin, analiz şirketleri, reklamcılar ve reklam ajansları, veri yönetimi ve depolama hizmetleri veya kredi kartı işleme hizmetleri, çekilişler veya yarışma ödüllerinin yerine getirilmesi) ilişkilere girebiliriz. Bu durumlarda, bu tür hizmet sağlayıcıların bu hizmetleri gerçekleştirebilmesi için Kullanıcı Bilgilerini ifşa ederiz. Bu hizmet sağlayıcıların, Kişisel Verilerinizi yalnızca hizmetlerini bize sunabilmeleri için gerektiği ölçüde kullanmalarına izin verilir. Kişisel Verilerinizi korumak için açık talimatlarımızı takip etmeleri ve uygun güvenlik önlemlerine uymaları gerekir. Özellikle sitelerimiz belirli Google analizlerini ve diğer hizmetlerini kullanır ve belirli sayfalar, her biri bilgilerinizin (Kişisel Veriler dahil) daha sonra kullanılmak üzere Google ile toplanmasını ve paylaşılmasını sağlayan Google AMP İstemci Kimliği API'sini kullanır. Google kullanımı ve bunun nasıl kontrol edileceği hakkında belirli bilgiler için lütfen iş ortaklarımızın sitelerini veya uygulamalarını kullandığınızda Google'ın verileri nasıl kullandığına ve Google'ın Gizlilik Politikası'na bakın. (iii) Üçüncü Taraf Pazarlaması. Avrupa Birliği vatandaşıysanız veya ikamet ediyorsanız, bilgilerinizi pazarlama amacıyla üçüncü şahıslarla paylaşmadan önce bir seçeneğiniz (dahil olma veya çıkma) olacaktır. Üçüncü şahıslardan pazarlama mesajları almayı seçmeniz koşuluyla, bilgilerinizi (Kişisel Veriler dahil) bu üçüncü şahısların kendi doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü şahıslarla paylaşabiliriz. Lütfen unutmayın, üçüncü şahıslardan gönderilen mesajlar sizi üçüncü şahsın gizlilik politikasına tabi tutacaktır. Ayrıca e-posta adresinizi, e-posta adresinizi paylaşmaya ve bu tür teklifleri veya e-postaları almaya rıza göstermiş olmanız koşuluyla, Hizmetler üzerinden ve Hizmetler dışında size özel teklifler veya e-postalar göndermek için bu eşleşmeyi kullanmaya da izin verdiğiniz üçüncü taraflarla eşleştirebiliriz. (iv) Bir iş geçişinden geçmemiz durumunda (bir birleşme, başka bir şirket tarafından satın alma, iflas veya herhangi bir durum tespiti süreci dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere varlıklarımızın tamamının veya bir kısmının satılması gibi) Kişisel Verileriniz muhtemelen transfer edilen varlıklar arasında olacaktır. Kişisel Verilerinizi sağlamakla, bu tür bilgileri bu durumlarda daha fazla izniniz olmadan aktarabileceğimizi kabul edersiniz. (v) Diğer Açıklama Senaryoları. Kullanıcı Bilgilerini paylaşma hakkını saklı tutarız ve siz işbu vesileyle bize aşağıdaki durumlarda açıkça yetki verirsiniz: (1) mahkeme celpleri, mahkeme emirleri veya yasal süreçlere yanıt olarak veya yasal haklarımızı oluşturmak, korumak veya kullanmak veya yasal iddialara karşı savunma yapmak; (2) yasa dışı faaliyetler, dolandırıcılık veya herhangi bir kişinin veya mülkün güvenliğine yönelik potansiyel tehditleri içeren durumları araştırmanın, önlemenin veya bunlarla ilgili işlem yapmanın gerekli olduğuna inanıyorsak; (3) Hizmetler altyapısının veya genel olarak İnternet'in ciddi şekilde kötüye kullanılmasıyla ilgili araştırmanın, önlemenin veya önlem almanın gerekli olduğuna inanıyorsak (hacimli spam gönderme, hizmet reddi saldırıları veya bilgi güvenliğini tehlikeye atma girişimleri gibi); (4) yasal haklarımızı veya mülkiyetimizi, hizmetlerimizi veya kullanıcılarını veya herhangi bir diğer tarafı korumak ve savunmak ve kullanıcılarımızın veya genel halkın sağlığını ve güvenliğini korumak için; ve (5) ana şirketimize, yan kuruluşlarımıza, ortak girişimlere veya bizimle ortak kontrol altında bulunan diğer şirketlere (bu durumda, bu tür kuruluşların bu Gizlilik Politikasına uymasını şart koşacağız). Anonim Veriler "Anonim veriler" terimini kullandığımızda, tek başına veya üçüncü bir tarafın erişebileceği diğer bilgilerle birleştirildiğinde kimliğinizin belirlenmesine veya tanımlanmanıza izin vermeyen veri ve bilgilere atıfta bulunuyoruz. Sizin ve Kişisel Verilerini topladığımız diğer kişiler hakkında aldığımız Kişisel Verilerden anonim veriler oluşturabiliriz. Anonim veriler, analiz bilgileri ve bizim tarafımızdan tanımlama bilgileri kullanılarak toplanan bilgileri içerebilir. Kişisel verileri sizin için kişisel olarak tanımlanabilir kılan bilgileri (adınız gibi) hariç tutarak Kişisel Verileri anonim veriler haline getiriyoruz. Bu anonim verileri, Hizmetlerimizde iyileştirmeler yapmak için kullanım modellerini analiz etmek için kullanırız. Kamuya açık bilgi Herhangi bir Kullanıcı Bilgisini herkese açık olarak tanımlarsanız, bu tür bilgileri halka açık olarak paylaşmamız için bize yetki vermiş olursunuz. Örneğin, bazı Kullanıcı Gönderilerinizi (takma adınız, biyografiniz, e-postanız veya fotoğraflarınız gibi) herkese açık hale getirmeyi seçebilirsiniz. Ayrıca, Hizmetlerin diğer tüm kullanıcılarına otomatik olarak sunulacak bilgileri gönderebileceğiniz Hizmet alanları (örneğin, mesaj panoları, tartışma odaları ve diğer çevrimiçi forumlar) olabilir. Bu alanları kullanmayı seçerek, bu alanlara gönderdiğiniz herhangi bir bilgiye herkesin erişebileceğini, kullanabileceğini ve ifşa edebileceğini anlar ve kabul edersiniz. Reklâm (a) Genel olarak. Hizmetleri ziyaret ettiğinizde ve kullandığınızda üçüncü taraf reklamları sunmak için bizimle yapılan anlaşmalar uyarınca başka şirketleri kullanabiliriz. Bu şirketler, Hizmetlere ve diğer Web sitelerine yaptığınız ziyaretler sırasında tıklanan veya kaydırılan reklamların konusunu tıklama akışı bilgileri, tarayıcı türü, saat ve tarih, tıklanan veya kaydırılan reklamların konusunu, daha fazla ilgi göstermesi muhtemel mallar ve hizmetler hakkında reklamlar sunmak için toplayabilir ve kullanabilir. sen. Bu şirketler, bu bilgileri toplamak için genellikle izleme teknolojilerini kullanır. Diğer şirketlerin izleme teknolojilerini kullanımı, bu gizlilik politikalarına değil kendi gizlilik politikalarına tabidir. (b) Hedefli Reklam. Kullanıcılarımızın ilgisini çekebilecek teklifler ve reklamlar sunmak için, kullanıcılarımız tarafından bize sağlanan bilgilere ve bize sağlanan bilgilere dayanarak, Hizmetlerde veya diğer dijital mülklerde veya uygulamalarda içeriğimizle bağlantılı olarak hedeflenen reklamları görüntüleyebiliriz. bağımsız olarak topladıkları üçüncü şahıslar tarafından bize. Bir reklamla etkileşim kurduğunuzda reklam verenlerimize Kişisel Veriler sağlamayız. (c) Reklam Seçenekleriniz. Bazı üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları ve / veya Reklamverenler, Çevrimiçi Davranışsal Reklamcılık için Network Advertising Initiative ("NAI") veya Digital Advertising Alliance ("DAA") Özdenetim Programının üyeleri olabilir. NAI üyelerinin hedefli reklamcılık ve "vazgeçme" prosedürleri hakkında bilgi veren http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp adresini ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Üçüncü taraf sitelerinde ilgi alanına dayalı reklamlar sunmak için Web sitenizi görüntüleme davranış verilerini kullanmamızı ve buradan http://www.aboutads.info/choices/ e-posta bültenlerini kullanmamayı tercih edebilirsiniz. Hizmetlere bir uygulama (yani cep telefonu veya tablet) üzerinden erişiyorsanız, AppChoices uygulamasını cihazınızın uygulama mağazasından (ör. Google Play, Apple App Store ve Amazon Store) indirebilirsiniz. Bu DAA uygulaması, katılımcı şirketlerin, uygulama kullanımınızdan kaynaklanan ilgi alanlarınız hakkındaki tahminlere dayanan özelleştirilmiş reklamlardan vazgeçme olanağı sunmasına olanak tanır. Daha fazla bilgi için http://www.aboutads.info/appchoices adresini ziyaret edin. Lütfen bu mekanizmalar aracılığıyla devre dışı bırakmanın, size reklam sunulmasını engellemediğini unutmayın. Çevrimiçiyken veya cihazınızdayken genel reklamları almaya devam edeceksiniz. (d) Mobil. Zaman zaman, konum destekli navigasyon talimatları gibi belirli konum veya nokta tabanlı hizmetler sunabiliriz. Bu tür konum tabanlı hizmetleri kullanmayı seçerseniz, size bu tür konum tabanlı hizmetleri sağlamak için konumunuzu periyodik olarak almamız gerekir. Konuma dayalı hizmetleri kullanarak, bize şunları yapma yetkisi vermiş olursunuz: (i) donanımınızı bulma; (ii) konumunuzu kaydedin, derleyin ve görüntüleyin; ve (iii) konumunuzu, uygulamalarda bulunan konum yayınlama kontrolleri (örneğin ayarlar, kullanıcı tercihleri) vasıtasıyla sizin tarafınızdan belirlenen üçüncü şahıslara yayınlamak. Konuma dayalı hizmetlerin bir parçası olarak, bu tür konum tabanlı hizmetleri kullanmayı seçen kullanıcılar hakkında cihaz kimliği gibi belirli bilgileri de toplayabilir ve saklayabiliriz. Bu bilgiler, size konuma dayalı hizmetleri sağlamak için kullanılacaktır. Mobil sistemler aracılığıyla konuma dayalı hizmetler sağlamaya yardımcı olmak için üçüncü taraf sağlayıcıları kullanabiliriz (bu tür sağlayıcılarla bu tür konum tabanlı hizmetleri devre dışı bırakmadığınız sürece) ve bu tür sağlayıcılara konum tabanlı sunmalarını sağlamak için bilgileri sağlayabiliriz. hizmetleri, bu tür sağlayıcıların bilgileri Gizlilik Politikamıza uygun olarak kullanması koşuluyla. İletişim Seçimi / Vazgeçme Size iletişiminizi bizden yönetme fırsatı sunuyoruz. Bir veya daha fazla haber bültenine abone olduktan ve / veya bizden veya üçüncü taraf ortaklarımızdan pazarlama ve / veya promosyon iletişimi almak için bir veya daha fazla teklife katıldıktan sonra bile, kullanıcılar istedikleri zaman İletişim Tercihleri ​​sayfasına giderek tercihlerini değiştirmeyi seçebilirler veya alınan bir e-posta veya iletişimde sağlanan "İletişim Tercihleri" ve / veya "Aboneliği İptal Et" bağlantısını takip ederek. Kullandığınız Hizmetlerimizden hangisine bağlı olarak profilinizi veya hesabınızı güncelleyerek de tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Hizmetler aracılığıyla izin verdiğiniz üçüncü taraflardan kendinizi bir haber bülteninden ve / veya diğer pazarlama e-postalarından çıkarmak isterseniz, bunu ilgili üçüncü tarafla iletişime geçerek yapmanız gerektiğini lütfen unutmayın. Pazarlama e-postalarını devre dışı bıraksanız bile, Hizmetlerle ilgili olanlar, hizmet duyuruları, bu Gizlilik Politikası veya diğer Hizmetler politikalarındaki değişiklik bildirimleri dahil olmak üzere size işlemsel ve idari e-postalar gönderme ve herhangi bir konuda sizinle iletişim kurma hakkını saklı tutarız. sipariş ettiğiniz ürünler veya hizmetler Kişisel Verilerinizin Saklanması, Değiştirilmesi ve Silinmesi Hakkınızda tuttuğumuz bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu hakkı kullanmak isterseniz, lütfen aşağıdaki Bize Ulaşın bölümündeki ayrıntıları kullanarak bizimle iletişime geçin. Bize önceden göndermiş olduğunuz Kişisel Verileri veri tabanımızdan güncellemek, düzeltmek, değiştirmek veya silmek isterseniz, lütfen profilinize erişerek ve güncelleyerek bize bildirin. Belirli bilgileri silerseniz, bu tür bilgileri yeniden göndermeden gelecekte hizmet siparişi veremeyebilirsiniz. Makul olarak mümkün olan en kısa sürede talebinize uyacağız. Ayrıca, yasalar gereği yapmamız gerektiğinde Kişisel Verileri veritabanımızda tutacağımızı lütfen unutmayın. Kayıt tutma amacıyla ve / veya bu tür bir değişiklik veya silme talebinde bulunmadan önce başlattığınız herhangi bir işlemi tamamlamak için belirli bilgileri saklamamız gerekebileceğini lütfen unutmayın (örneğin, bir promosyona girdiğinizde, bunları değiştiremeyebilir veya silemeyebilirsiniz. bu tür promosyonun tamamlanmasına kadar sağlanan Kişisel Veriler). Daha uzun bir saklama süresi gerekmedikçe veya yasalarca izin verilmedikçe, Kişisel Verilerinizi bu Politikada belirtilen amaçları yerine getirmek için gereken süre boyunca saklayacağız. Avrupa'da Yerleşik Veri Sahibi Hakları Avrupa'da ikamet ediyorsanız, hakkınızda tuttuğumuz kişisel bilgilere erişme ve kişisel bilgilerinizin düzeltilmesini, güncellenmesini veya silinmesini isteme hakkına sahipsiniz. Bu hakkı kullanmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçin. Ek olarak, Avrupa'da ikamet ediyorsanız, sizinle yapabileceğimiz sözleşmeleri yerine getirmek (örneğin, Site üzerinden bir sipariş verirseniz) veya başka bir şekilde yukarıda listelenen meşru ticari çıkarlarımızı sürdürmek için bilgilerinizi işlediğimizi not ediyoruz. Ek olarak, bilgilerinizin Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri dahil olmak üzere Avrupa dışına aktarılacağını lütfen unutmayın. GDPR kapsamındaki haklarınızı nasıl kullanabilirsiniz: Erişim: Verilerinizin ücretsiz bir kopyasına erişim hakkınızı kullanmak isterseniz, aşağıda verilen iletişim bilgilerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Silme: Kişisel verilerinizi silmemizi istemek için lütfen aşağıda verilen iletişim bilgilerinden bizimle iletişime geçin. Ancak, yasal olarak alıkoyma hakkına sahip olduğumuz durumlar olabilir. Düzeltme: Verilerinizi güncellemek veya düzeltmek isterseniz, bunu doğrudan hesap ayarlarınıza erişerek yapabilirsiniz. İzni iptal edin: Verilerinizin doğrudan pazarlama veya çevrimiçi davranışsal reklamcılık amacıyla işlenmesine itiraz etmek isterseniz, ayarlarınızı güncelleyerek veya herhangi bir pazarlama e-postasındaki "abonelikten çık" bağlantısını tıklayarak vazgeçebilirsiniz. bizden aldığınız haber bülteni. Otomatik profil oluşturmaya itiraz: Kişisel bilgilerinizin kişiselleştirmek amacıyla profilinin çıkarılmasını istemiyorsanız, hesap ayarlarınızı değiştirebilir veya doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Meşru menfaatlere itiraz: Meşru menfaatlerimizi veya üçüncü bir tarafın menfaatlerini takip ettiğimiz durumlarda verilerinizin işlenmesine itiraz etmek isterseniz, lütfen aşağıda verilen iletişim bilgilerinde bu tür itirazın mahiyetini ve nedenlerini belirterek bizimle iletişime geçin. Şikayet: Ayrıca, denetim otoritemiz olan Bilgi Komisyonu Ofisine (https://ico.org.uk/) bizimle ilgili şikayette bulunma hakkına da sahipsiniz. GDPR kapsamındaki haklarınızdan herhangi birini kullanmak için bizimle iletişime geçiyorsanız, geçerli bir kimlik kanıtı sağlamanız gerekecektir. 1 ay içinde talebinize cevap vermemiz gerekiyor. Güvenlik Kişisel Verilerinizi kayıp, kötüye kullanım veya yetkisiz erişim veya ifşadan korumaya yardımcı olmak için ticari olarak makul güvenlik önlemleri uyguladık; ne yazık ki, ancak, İnternet üzerinden hiçbir veri aktarımının% 100 güvenli olduğu garanti edilemez. Sonuç olarak, Kullanıcı Bilgilerinizi korumaya çalışırken, güvenliğini garanti edemeyiz. Hizmetleri kullanırsınız ve kendi inisiyatifiniz ve riski size ait olmak üzere bize bilgi sağlarsınız. Bizimle olan etkileşiminizin artık güvende olmadığına inanmak için nedeniniz varsa (örneğin, bizde sahip olabileceğiniz herhangi bir hesabın güvenliğinin tehlikeye girdiğini düşünüyorsanız), lütfen sorunu kullanarak bize hemen bildirin. Ayrıntılar aşağıdaki Bize Ulaşın bölümünde. Bağlantılar Hizmetler, kontrol etmediğimiz diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir ve Hizmetler, üçüncü taraflarca barındırılan ve sunulan videolar, reklamlar ve diğer içerikleri içerebilir. Herhangi bir üçüncü tarafın gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz. Çocukların Gizliliği Hizmetler genel bir hedef kitleye yöneliktir ve 13 yaşın altındaki çocuklar için tasarlanmamıştır ve bu çocuklar tarafından kullanılmayabilir. 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek bilgi toplamıyoruz ve Hizmetleri şu yaşın altındaki çocukları hedeflemiyoruz. 13 yaş: Bir ebeveyn veya veli, çocuğunun rızası olmadan bize bilgi verdiğini fark ederse, aşağıdaki Bize Ulaşın bölümündeki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçmelidir. Bu tür bilgileri makul olarak mümkün olan en kısa sürede dosyalarımızdan sileceğiz. Hassas Kişisel Veriler Aşağıdaki paragrafa tabi olarak, bize herhangi bir hassas kişisel veri göndermemenizi ve ifşa etmemenizi rica ediyoruz (örneğin, sosyal güvenlik numaraları, ırk veya etnik kökenle ilgili bilgiler, siyasi görüşler, din veya diğer inançlar, sağlık, biyometri veya genetik özellikler, sabıka geçmişi veya sendika üyeliği) Hizmetler aracılığıyla veya Hizmetler aracılığıyla veya başka bir şekilde bizim için. Bize herhangi bir hassas kişisel veri gönderir veya ifşa ederseniz, bu tür hassas kişisel verileri bu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlememize ve kullanmamıza izin vermiş olursunuz. Bu tür hassas kişisel verileri işlememize ve kullanmamıza izin vermezseniz, bu tür içeriği Hizmetlerimize göndermemelisiniz. Değişiklikler Bu Gizlilik Politikasını zaman zaman kendi takdirimize bağlı olarak, örneğin uygulamalarımızdaki değişiklikler veya diğer operasyonel, yasal veya düzenleyici nedenlerle güncelleyebiliriz. Ayrıca, sağladığınız iletişim bilgileri gibi, kendi takdirimize bağlı olarak başka şekillerde de size bildirimde bulunabiliriz. Bu Gizlilik Politikasının güncellenmiş herhangi bir versiyonu, aksi belirtilmedikçe, revize edilmiş Gizlilik Politikasının yayınlanması üzerine hemen yürürlüğe girecektir. Gözden geçirilmiş Gizlilik Politikasının (veya o sırada belirtilen başka bir eylemin) yürürlüğe girdiği tarihten sonra Hizmetleri kullanmaya devam etmeniz, bu değişikliklere rızanızı teşkil edecektir. Ancak, izniniz olmadan Kişisel Verilerinizi, Kişisel Verilerinizin toplandığı sırada belirtilenden maddi olarak farklı bir şekilde kullanmayacağız. Bize Ulaşın Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen privacy@aymiyo.com adresinden e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Aymiyo 2020 yılından bu yana, insanlara ve kuruluşlara birlikte iyilik için güç olmalarına yardımcı olmayı misyon edindik. © 2020 AYMIYO | HİZMET ŞARTLARI | GİZLİLİK POLİTİKASI Aymiyo